Image default
מה חדש

מסעדת הפאלאס במלון וולדורף אסטוריה בתפריט מיוחד לכבוד חג האהבה – ט”ו באב

 

מסעדת הפאלאס בניצוחו של שף איציק מזרחי ברק מציגה תפריט זוגי לחג האהבה  עם מנות בטעמים וניחוחות שיגרמו לכם ולכן להתאהב מחדש

 

לרגל חג האהבה, השף איציק מזרחי ברק יצר למסעדת הפאלאס במלון וולדורף אסטוריה, תפריט רומנטי במיוחד עם מנות איכותיות ומוקפדות מהמטבח הים תיכוני הירושלמי. האווירה היוקרתית, האינטימית והחמימה של מסעדת הפאלאס, בשילוב השירות האדיב, הכלים, העיצוב, האווירה והמוסיקה במקום, מעניקים בנוסף לאוכל המצוין, חוויה רומנטית מושלמת.

תפריט ט”ו באב, שיוגש במהלך ימי שבוע חג האהבה בין התאריכים 7/8 עד 11/8 מורכב מחמש מנות חלוקה זוגיות ו-2 כוסות קוקטיילים לבחירה בעלות של 325 ₪ לסועד.

אז מה בתפריט?

 

קובנייא דג ים, עלי חסה פריכים ואיולי לימון

***

מז’וז’ים ברבוניות מחותנים, אריסה זיתי קלמטה ורוטב פלפלים

***

טורטליני במילוי ערמונים ברוטב חלב קוקוס ופטריות

***

חזה ברווז צלוי, תמרים ממולאות בקונפי שוק ברווז, בטטה מקורמלת, עלי תרד פריכים, ציר ענבים ורכז רימונים

***

קינוח שוקולד

***

2 כוסות קוקטיילים מיוחדים לבחירה שנרקחו לטובת חג האהבה: Bouquet/ Harmony/ Midnight Express

 

בנוסף לתפריט החגיגי, יוכלו הסועדים ליהנות בפאלאס גם ממנות התפריט החדש שהושק לאחרונה הכולל מגוון רחב של מנות ראשונות ועיקריות. לחובבי האלכוהול והמשקאות, מציעה מסעדת הפאלאס סדרת קוקטיילים חדשים ומרעננים שנרקחו והורכבו ע”י המיקסולוגים של המלון בהתאמה למנות השונות ולאווירת הקיץ הישראלי. 

 

התפריט בפאלאס מתאפיין במנות ירושלמיות העושות שימוש בחומרי גלם ודגש על תוצרת מקומית דוגמת ירקות שורש ותבלינים אותם רקח שף המלון איציק מזרחי ברק. התפריט החדש של הפאלאס משלב את כל הטעמים הריחות והאווירה שחווה השף מביתו (אורפלי חלבי), סביבתו והאנשים שגדל איתם בירושלים שהיוו לו השראה.  שף איציק מזרחי ברק, דור תשיעי בירושלים,  סבו, יצחק מזרחי (המכונה זכי המוכתר של שכונת נחלת שבעה), היה ממקימי שוק מחנה יהודה המפורסם. לשף מזרחי ברק  ניסיון קולינרי עשיר מהארץ ומהעולם. כיהן כשף ראשי במלונות יוקרה מהמובילים בישראל במשך שנים רבות ובקייטרינג היוקרתי של פול אסנהיים.

במסגרת השתלמויותיו נסע פעמים רבות לרחבי ארצות הברית, יפן, והונג קונג והשתלם במיטב המסעדות מתוך רצון ושאיפה ללמוד, להתחדש ולרכוש ידע נוסף. בין השאר שף איציק ברק עבר השתלמויות בניו יורק במסעדות Daniel Boulud, ו Le Bernardin , Per –Se של תומס קלר, L’Atelier de Joel Robuchon , לנדמרק מנדרין בפריז ובהונג קונג, ב”שנגרילה” בפריז ובנוסף גם במלון Hilton Tokyo Conrad במסעדת השף של גורדון רמזי.

מלון וולדורף אסטוריה נבנה על יסודותיו של מלון היוקרה המפורסם- מלון פאלאס בירושלים ונחשב לפרויקט המלונאי היקר ביותר בישראל עם עלות השקעה של כ- 150 מיליון דולר. במלון, אשר הינו מלון היוקרה הבינלאומי היחידי בירושלים, 226 חדרים, מתוכם 29 סוויטות, אולם נשפים מפואר, חדרי ישיבות משוכללים, מסעדות גורמה, חדר כושר, ספא יוקרתי ורמת שירות ויוקרה שטרם נראתה בישראל.

שעות פעילות: ימים ראשון עד חמישי בין השעות 18:30-22:30. (כניסה תאופשר עד 22:00) מוצ”ש- סגור. המלון מאפשר חנייה חינם לשעתיים לסועדים במסעדה.

 

לפרטים והזמנות: טלפון: 02-5423333 או באתר.

 

אולי תאהב\י גם:

תרבות בבת ים: הצגות ומוסיקה ב”תיאטרון נוצר” עם בירה בחצר

איטו אבירם

קבוצת התיאטרון “סמרטוט” מעלה את “הדיבוק” – גרסת הבמאי

איטו אבירם

מישראל למילאנו ב”וויז אייר” – קו יומי חדש מושק ב- 17 ביולי

איטו אבירם

הגב לפוסט

דילוג לתוכן