Image default
מה חדש

“לק מומלץ בגוון קיצי ושמח” – קובעת הנסיינית הצעירה

שיק - קיץ 2016 קיץ מתוק
הקליקו להגדלת התמונה

הקיץ הזה מציעה יצרנית הלק המקומית שיק לצנן את הלוק בקצות האצבעות בצבעי גלידה וסורבה שיעניקו מראה רומנטי, ענוג ומלא רוך.

קולקציית Sweet Summer  מושקת בגוונים בצבעוניותה של גלידרייה קייצית. בסדרה 6 גוונים מתוקים בדרגות כהות בינונית עד בהירה. ורוד ליצ’י מתקתק, ירוק פיסטוק קרנץ’, כתמתם משמש עסיסי, צהוב בננה, לבן וניל צחור ותכלת קפוא.

רומי אבירם קיבלה בקבוקון לניסיון, ניסתה ומסכמת את התרשמותה: שמחתי לגלות את הגוונים הקיציים. הם בהחלט עשו לי טוב באצבעות וגם בלב. הלק נמרח בקלות, ולשמחתי, גם מחזיק יפה מאד. אני מאד ממליצה לקיץ, כי זה מוצר מוצלח.

עוד נוסיף, כי מנעד הגוונים הססגוני מאפשר לכל חובבת לקים למצוא את מספר הגוונים המועדפים עליה בקולקציה. נשים שמרניות וקלאסיות יהנו מגוונים של ורוד, לבן וכתום שיעניקו לציפוריניהן מראה קייצי, אוורירי ומטופח, ואילו פאשניסטיות וחובבות הטרנדים, יהלמו גוונים של תכול, צהבהב וירוק הפיסטוק שיוסיפו טוויסט אופנתי לאאוטפיט הנבחר.

מרינה רוזנפלד, המדריכה הראשית בחברת “שיק” מדגישה: “בניגוד לפלטות צבעים קודמות שלנו, הקולקציה הנוכחית נושאת עמה אווריריות מרעננת של גלידות בצבעי אקווריל רכים והגוונים האמורים משתלבים זה בזה ויוצרים הרמוניה נפלאה. פרנצ’ים צבעוניים ושימוש ביותר מגוון לק אחד על הציפורנים הקיץ הזה – יישמרו עדיין על מראה הרמוני ויקפידו על איפוק אסתטי”. מחיר: 19 שקל ל-17 מ”ל, ברשתות הפארם והפרפומריות ברחבי הארץ. שיק - קיץ 2016 קיץ מתוק

אולי תאהב\י גם:

“ויואצ’ה בסלון”: מפגש נשים יוצרות בשער אפריים בשרון

איטו אבירם

אנסמבל אספמיה מציג בתיאטרון תמונע: פנקס הקטן

איטו אבירם

פסטיבל דוקאביב בתל אביב מציג: אי-סדר עולמי חדש

איטו אבירם

הגב לפוסט

דילוג לתוכן