נראה אתכם מוותרים על חומוס, סלטים וקינוחים מעשה ידיה של השפית ג’וליה אורלנקו, במחירים מגוחכים של 10/25 ₪ למנה.
כבר כמעט 17 שנה שלא מפסיקים בבית “לבונטין “7 שברחוב לבונטין בתל אביב להתחדש מוזיקלית, תרבותית, ועכשיו גם קולינרית. המטבח החדש “חומוס 7” נפתח כעת לסועדים בשעות הצהריים, לישיבה בבר העליון ובחצר המועדון הקדמית שעל רחוב לבונטין 7, ויגיש חומוס טרי שמוכן מדי יום, לצד סלטים מרעננים, מרק יומי משתנה וקינוחים, הכל על טהרת הטרי והטבעוני ובתמחור נמוך וידידותי.חומוס 7 יפעל בין הימים שני ועד שישי, בין השעות 11.00-16:00. בהמשך צפויים ספיישלים משתנים ברוח המקום. כל המנות בתפריט מתומחרות לפי 15 ₪ (מנה קטנה) או 25 ₪ (מנה גדולה) של חומוס, סלט או מרק, קינוחים בין 10-15 ₪. תפריט מצורף.
על הקו הקולינרי אמונה השפית ג’וליה אורלנקו. היא הגיעה לארץ לפני 14 שנים ממונפלייה שבדרום צרפת שם גם למדה בישול, ועבדה במספר מסעדות בתל אביב, בהן קוצ’ינה תמר, מנטה ריי וקפה דליה. ב-8 שנים האחרונות עבדה כסו-שף בשגרירות צרפת בישראל, אצל השגרירים אריק דנון, הלן להגל ופטריק מאזונב.
ג’וליה אורלנקו היא חברה טובה של אסיף וקלר צחר, בעלי מועדון ההופעות לבונטין 7. יום אחד בשיחה שגרתית הם החליטו יחד שאין מנוס מלממש את אהבתם לחומוס והגו את הרעיון של “חומוס על הבר”. לאחר חודשים החליטו לממש את החזון ופתחו חומוס בשעות הצהריים במקום האייקוני. מלבד החומוס מוגשים מגוון סלטים טריים ומרקים מנחמים פרי מוחה היצירתי של ג’וליה, קינוחים כמו מלבי טבעוני מפנק ועוגיות ביתיות של סבתא, כשברקע מתנגנת מוזיקה מגוונת ברוח המועדון.
לבונטין 7 – מרכז למוזיקה שכל פועלו מיועד לקידום מוסיקה ואמנים. המגוון המוסיקלי במקום חולש על טווח אדיר של סגנונות ושפות, אמנים והרכבים מהארץ ומחו”ל.
חומוס 7, לבונטין 7 תל אביב, פתוח בימים ימים ב’-ו, 11:00-16:00 |www.instagram.com/7hummus