Image default
מה חדש

חופשה בגליל עם ארוחת שף מ”הדרלה”

  שף סיון אמסלם ואשתו הדר, בעלי מסעדת הדרל’ה נערכו מחדש להפעלת המסעדה בצל נגיף הקורונה. המסעדה פתוחה וערוכה להסעדת האורחים בהתאם להנחיות ‘התו הסגול’ של משרד הבריאות. נ

יתן לשבת בחלל המסעדה תחת הקפדה של ריחוק השולחנות, בנוסף, הוכשר מתחם חיצוני מרווח אל מול אגם מונפורט הקסום. על כל שולחן מונח בקבוק אלכוג’ל לחיטוי, תפריט חד פעמי ובנוסף צוות העובדים עוטה מסיכות וכפפות לאורך כל שעות העבודה ומקפיד לנקות ולחטא את השולחנות והכיסאות לאחר כל לקוח.

שף סיון חי ונושם מטבח מגיל אפס, עטור בתעודת מטבח סוג 5 מבית הספר “דן גורמה”, בתעודה ממוסד הקולינריה – “בוגר heg” של ה”קורדון בלו” בפריז וגם בוגר לימודי קולינריה של אוניברסיטת “ריימס” בשמפיין. בקיצור מאסטר בבישול.

מסעדת הדרל’ה נפתחה בשנת 2005, על שפת אגם מונפורט במבואות הצפוניים של  מעלות. מהמסעדה נשקף נוף טבעי של חורש ים-תיכוני. הדרל’ה – מסעדת שף כשרה, המגישה את מיטב הבשרים והדגים לצד מנות דגל המשלבות קלאסיקה צרפתית לצד פיוז’ן ישראלי.

ברוח התקופה, החליטו סיוון והדר לפתוח אפשרות של משלוחים עד הבית או איסוף מהמסעדה במיוחד ללקוחותיהם הקבועים שחוששים לצאת מהבית.  ניתן להזמין במשלוח מנות משובחות ביניהן: סושי, נודלס, המבורגר ועוד.

המסעדה פעילה בימים א’- ה’ בין השעות 12:00-21:00 ימי שישי עד שעה לפני כניסת שבת. ניתן לקיים אירועים פרטיים בבית הלקוח.

פרטים נוספים באתר :  http://www.hadarale.co.il/

טלפון להזמנות ומשלוחים :  050-8868572      04-9571831

אולי תאהב\י גם:

“פסטיבל האתרוג” – סוכות של חוויות במועצה האזורית מנשה והסביבה

איטו אבירם

מבלים באצבע הגליל ובצפון בחנוכה? פעילויות ואטרקציות לכל המשפחה

איטו אבירם

מצלמים את “מה שכולם רוצים לשכוח” – הרגעים המרים בחתונה העליזה

איטו אבירם

הגב לפוסט