Image default
מה חדש

חגיגה של משקפיים לכל המשפחה במוזיאון העיצוב חולון

תערוכת המשקפיים בחולון

מוזיאון העיצוב חולון מזמין את כל המשפחה לבלות את יום השבת בשלל פעילויות ייחודיות ומסקרנות בתערוכת המשקפיים הגדולה – מבט על.

הפעילות מוצעת בכרטיס משפחתי אחד במחיר 120₪ בלבד ל-4 משתתפים (מבוגרים וילדים) ומתקיימת בכל שבת במהלך התערוכה, דצמבר 2016 – אפריל 2017.

הכרטיס המשפחתי כולל כניסה לתערוכה, סיור בלשי עיצוב, סדנאות לילדים ולהורים והפתעות נוספות…

הפעילות כוללת: סיור בלשי עיצוב בתערוכה – מסע מחקר וגילוי באוספי המשקפיים מכל התקופות, במהלכו מסיירים המשתתפים בתערוכה בהנחיית מדריכי המוזיאון. הפעילות כוללת משימות חווייתיות וחשיפת רמזים בגלריות בדרך מפתיעה.

סדנת עיצוב רואים שקוף – במסגרת הסדנה יתנסו המשתתפים בעיצוב אישי של משקפיים, דרכם ניתן יהיה לראות ולהיראות שונים ומפתיעים. משתתפי הסדנה ייהנו מתהליך יצירת המשקפיים באמצעות שבלונות ייחודיות, עדשות מחומרים שונים ואביזרים נוספים.

לצד פעילויות מודרכות אלו יתקיימו פעילויות חופשיות לקהל במעבדת העיצוב של המוזיאון: ­מדידה וירטואלית של משקפיים היסטוריים מתוך האוסף החשוב של קלוד סמואל, שנסרקו במיוחד. פעילות זו פותחה במיוחד עבור המוזיאון ונועדה לייצר חוויה בלתי אמצעית של המבקר עם מגוון המשקפיים הנדירים ויוצאי הדופן מאוסף סמואל.

עוד מתאפשרת התנסות חופשית ב”מיחדוש” משקפיים – בית מלאכה לתיקון וחידוש משקפיים, בשיתוף עם סטודיו REFORMA. במסגרת זו מוזמן קהל המבקרים לעצב זנים חדשים של משקפיים באמצעות פירוק והרכבה, הכלאה יצירתית וחיבורים לא שגרתיים.

הפעילויות יתקיימו מדי שבת בשני סבבים: 12:30-11:00, 13:00-14:30. מתאים להורים ולילדים בגילאי 7-11.

תאריכי שבת משפחתית:

בחודש דצמבר – 24.12, 31.12

בחודש ינואר – 7.1, 14.1, 21.1, 28.1

בחודש פברואר – 4.2, 11.2, 18.2, 25.2

בחודש מרץ – 4.3, 11.3, 18.3, 25.3

בחודש אפריל – 1.4, 8.4, 15.4, 22.4, 29.4.

**

מוזיאון העיצוב חולון

רחוב פנחס איילון 8

www.dmh.org.il

קופות המוזיאון: 073-2151500

חניה חינם במתחם המדיטק

שעות פתיחת המוזיאון:

ימים ב’ וד’: 10:00 – 16:00

ימים ג’ ה’ ושבת: 10:00 – 18:00

יום ו’: 10:00 – 14:00

יום א’: סגור

אולי תאהב\י גם:

פרינג’סטייל – ימים של שמחה באשדוד – בחינם!

איטו אבירם

מוסקים זיתים וטועמים ב”פסטיבל ימי ענף הזית” בצפון

איטו אבירם

סרט הטבע “עולם נפלא” עולה לאקרנים

איטו אבירם

הגב לפוסט

דילוג לתוכן