Image default
מה חדש

בחנוכה מסיירים עם הילדים ב”עיר הלבנה”

בחג החנוכה יציע מרכז הבאוהאוס ת”א סיורים המותאמים לכל המשפחה בנושא אדריכלות העיר הלבנה. הסיורים יועברו בצורה חווייתית ומקורית ויכללו פעילויות, משחקים, חידות והפתעות נוספות. זוהי הפעם הראשונה שמרכז הבאוהאוס ת”א יציע סיורים בנושא אדריכלות “העיר הלבנה” המותאמים לכל המשפחה ולא למבוגרים בלבד. המטרה היא לחשוף גם את הקהל הצעיר ליופיים ולסיפורים המרתקים של המבנים בעיר הלבנה. הסיורים יתקיימו ב26,28-30.12.19 בשעות 11:00-13:00. הסיור ייצא ממרכז הבאוהאוס ת”א. הסיורים מתאימים לילדים בגילאים 6-10.

בסיור יעברו המשתתפים במוקדים מרכזיים בעיר הלבנה, ביניהם בית האונייה, כיכר דיזינגוף, וגינת שולמית.

במהלך הסיור יתקיימו מגוון פעילויות לילדים, ביניהן פעילות עם קוביות בה יבנו הילדים סמטאות הדומות לאלו שביפו, בניינים על פי העקרונות של “עיר גנים” עליהם יוסבר בסיור, ובתים ב”עיר הלבנה” בליווי הסבר על העיר הלבנה” שהחלה להיבנות, עם רשת כבישים מותאמת לרוח של הים ובתים בודדים בתוך גינות.

בנוסף  יעברו המשתתפים בבית “האנייה”, בניין המזכיר אנייה, שם יוסבר על הסגנון הבינלאומי שמזכיר אניות או מציג אלמנטים הלקוחים מאניות, כמו חלונות עגולים או גגות פרגולה שמדמים את סיפון האנייה. הסיור יכלול גם ביקור בכיכר דיזינגוף שחודשה לאחרונה, עם הסברים על צינה דיזינגוף, ג’ניה אברבוך, עיצוב הכיכר, הגשר ועוד. התחנה האחרונה בסיור תהיה גינת שולמית שם תיערך פעילות  יצירה עם גירים.

בסיום הפעילות יקבלו הילדים תעודה של “מרכז הבאוהאוס” על השתתפות מוצלחת בסיור.

 

סיור משפחות במרכז הבאוהאוס ת”א

בתאריכים 26,28-30.12.19 בשעות 11:00-13:00.

נקודת מפגש לסיור יוצאת ממרכז הבאוהאוס ת”א, דיזינגוף 77

הסיור מתאים לגילאים 6-10

מחיר: 40 ₪  הרשמה בטלפון: 03-5220249  או במייל  info@bauhaus-center.com

מרכז באוהאוס תל אביב, דיזינגוף 77 תל אביב.

 

 

 

 

אולי תאהב\י גם:

קרקס פלורנטין מציג בחנוכה: קרקס האש והמים 2

איטו אבירם

להקת קולבן דאנס לילדים: “מי לקח את הגבינה שלי?” – בחנוכה

איטו אבירם

חוויה משפחתית בפארק שרון על פסגת חירייה

איטו אבירם

הגב לפוסט

דילוג לתוכן