למעלה מ-2 מיליון שקל הושקעו במיתוג חדש לרשת פסטה בסטה, שהוקמה לפני 13 שנים ומפעילה 17 סניפים ברחבי הארץ.
מי שאיכות הפסטה חשובה בעיניו יותר ממחיר המנה ישמח לשמוע שאת הפסטה מייבאת רשת המסעדות היישר מאחד מארבעת מפעלי הפסטה הטובים בעולם, באיטליה. מי שהמחיר קובע אצלו ישמח לשמוע שמנת פסטה ברשת זולה ביותר משליש ממחיר מנה דומה בבית קפה או במסעדה, כך לדברי הבעלים.
בימים אלה עוברת רשת “פסטה בסטה” מתיחת פנים שהחלה בסניף הדגל במחנה יהודה. שיר בקר, ממייסדי הרשת ומנכ”ל פסטה בסטה אומר: “במסעדנות צריך לדעת לנווט את הספינה כדי להישאר רלוונטי. המיתוג בשילוב טעמים ומחירים מנצחים, מציעים חוויה קולינרית איכותית הזולה ביותר משליש ממחיר מנת פסטה בבית קפה או במסעדה”.
עד כה הושקעו למעלה מ-2 מיליון שקל במיתוג חדש לרשת ובשיפוץ סניף הדגל במחנה יהודה בירושלים. מהלך המיתוג התבצע בשיתוף משרד הפרסום מיכל סודאי, האדריכלית אתי דנטס וערן נוי שהיה אחראי על תכנון המטבחים.
רשת פסטה בסטה שהוקמה לפני 13 שנים, מפעילה כיום 17 סניפים ברחבי הארץ בזיכיון, כאשר בלמעלה ממחצית מהם שותפים בעלי הרשת. סניף מחנה יהודה היה הראשון והוא נפתח לפני שמחנה יהודה הפכה לדבר החם שהיא היום. פסטה בסטה נולדה מתוך רעיון של לשלם פחות ולקבל מנות פסטה משובחות וטריות במקסימום איכות וטריות ובמינימום זמן. לפני 7 שנים עברה הרשת תהליך מיתוגי והיום היא כאמור בסיומו של תהליך מיתוג מחדש, שמתאים את הרשת לרוח התקופה.
בעבר ייצרו ברשת פסטה בסטה את הפסטות בחדר ייצור שהיה בכל סניף, אולם עם צמיחת הרשת חיפשו הבעלים פתרון איכותי לפסטה טרייה שאין צורך להכין במקום ומצאו מפעל באיטליה הממוקם במחוז הפסטות הטריות הידוע “אמיליה רומאנה” ומדורג בין ארבעת המפעלים הטובים בעולם לייצור פסטה, מהם מייבאת היום פסטה בסטה מאות טונות של פסטה. הפסטה מגיעה מהמפעל באיטליה מאודה, חצי מבושלת ומחולקת למנות, מה שמקצר מאוד את משך ההכנה של כל מנה. יש לציין כי מדובר בקו ייצור שהוא בלעדי לפסטה בסטה.
שיר בקר, ממייסדי הרשת ומנכ”ל פסטה בסטה: ” במסעדנות צריך לדעת כל הזמן לאן לנווט את הספינה כדי להישאר רלוונטי. הרשת עוברת בימים אלה מיתוג מחדש ושיפוץ מותאם בסניף הדגל במחנה יהודה ובהמשך יעברו כל סניפי הרשת התאמה למיתוג החדש. המיתוג שעברנו ביחד עם טעמים ומחירים מנצחים, מציעים ללקוחות חוויה קולינרית איכותית הזולה ביותר משליש ממחיר מנת פסטה בבתי קפה או במסעדות”.