איטו אבירם

מסעדת אגאדיר בקניון דרורים, ועכשיו: תפריט סילבסטר בכל סניפי הרשת! *

עיצוב עשיר וחם, אוכל טעים ומגוון – בלי חכמות – מחירים סבירים וחנייה בשפע. כל זה – גם בשישבת וממש בסמוך לצירים הראשיים צפונה.

הקטן גודל גופן הגדל גודל גופן גודל גופן הדפס עמוד הזה
צילום א. אבירם

צילום א. אבירם

שבת בצהרים. לכולם מתחשק לזלול קצת בשר טעים במקום שעושה טוב לקיבה וללב. אנחנו בשרון אז לאן נלך? לקניון דרורים, כמובן. הקניון עצמו סגור, אבל – הא! בצד הקניון מונף תורן עם סמל אדום המבשר: כאן בשר!

משהו בעיצוב הפנים החם, הקלאסי, עושה חשק להיכנס פנימה. כסאות העץ המרופדים, בר המשקאות המתפקע, התלוי במרכז, הקירות המספרים סיפורים ויזואליים מרתקים. אבל יותר מכל עושה חשק להיכנס פנימה מראה כל אלה שנמצאים כבר בפנים, נוגסים בפה מלא בשילובים מנצחים של המבורגרים, מטופלים היטב על ידי מלצרים זריזים וחייכניים, ומחייכים החוצה, מבעד לחלונות הענק, כמי שזכו במיליון דולר.

משפחות-משפחות באים בני השרון ומתייצבים לארוחת שבת בצהריים

משפחות-משפחות באים בני השרון ומתייצבים לארוחת שבת בצהריים

כנראה שאגאדיר בקניון דרורים, ממש על צומת בני דרור בשרון, אינה שונה מסניפיה האחרים של הרשת, שכולם מחלקים את אותו התפריט. אבל זוהי בהחלט לא סתם רשת המבורגרים. לפחות מניסיוננו, כאן למחיר יש גם תמורה.

זוג הורים וזוג ילדים, כולם מה-זה רעבים, מתנפלים על התפריט, ובינתיים המלצרית מביאה בקבוק מים, והרבה רצון טוב. הבנים, אדר בן ה- 11 ואביו, מזמינים המבורגר מקסי 220 גר' (49 ₪)  ודיאנה בקר וטלה (58). הבנות הולכות על חזה עוף על הגריל (52 ₪). מנת צ'יפס גדולה אחת תספיק לכל המשפחה. (21).

בלי מתאבנים אי אפשר, הרי, אז אל השולחן מוזמנות שתי "ראשונות": כרובית מטוגנת המגיעה עם רוטב עגבניות וגבינת פטה בצד (23) וכן חציל קלוי עם טחינה, זרעי עגבניה, צנונית ובצל ירוק (31).

הכרובית נזללת במהירות. מרוטב העגבניות אין התלהבות גדולה, ודווקא מהפטה יש. החציל המגיע בנתחים קטנים המפוזרים בתוך שלולית טחינה – מדהים! אחריהם מיד מגיעות העיקריות. המבורגר דיאנא מתברר כמעדן אמיתי, כנראה בגלל השילוב המוצלח של הטלה והבקר. עוד אני מנסה לפעור את פי לגודל לחמניית ההמבורגר – ללא הצלחה – אני רואה להפתעתי שבני כבר מסיים את ההמבורגר שלו, והוא עושה זאת בזמן שיא, ועוד לפני!

מנות חזה העוף ענקיות, למזלנו. כי כשאנו חוזרים הביתה עם השאריות מגיע בן משפחה נוסף, מורעב לגמרי, והוא מקבל באהבה את שאריות החזה והצ'יפסים.

המבורגר דיאנא: בקר וטלה בסגנון הנצרתי ההוא...

המבורגר דיאנא: בקר וטלה בסגנון הנצרתי ההוא…

איננו עוזבים לפני שחיסלנו את הסופלה שוקולד המלווה, כראוי, בגלידת וניל (38), ואת מנת המלבי ניקוס גאליס הגדולה יחסית (33). בכל הקשור לקינוח אין לנו טענות אל התפריט, ואין התיימרויות. כי מדי פעם בהחלט ראוי ללכת על הבנאלי, המוכר והבטוח. זאת, למרות קריצתן רבת המשמעות של שתי מנות קינוח מפוארות: שטרויזל הכולל שכבות קרם וניל, בננה, תותים, קצפת, מרנג ופירורי עוגיות, וממתק אגאדיר, ובו שכבות של עוגיות חמאה, מוס שוקולד, קראנץ' נוגט וברולה וניל מצופה בשוקולד.

התפריט באגאיר גדול ומציע גם חלפיניו בטמפורה, למשל, או סופלאקי ופיש אנד צ'יפס. יש סלאטים צמחוניים ויש גם מנות טבעוניות מודגשות בתפריט. יש אינסוף תוספות להמבורגרים (בתשלום) והכי חשוב – אין נפילות. לפחות אצלנו בשולחן. הכל טעים.

אגאדיר צומת בני דרור בקניון דרורים. טל.1887 771 09

שעות פעילות:

ראשון – חמישי: 12:00-02:00

שישי ושבת: 12:00-03:00

שעות משלוחים: ‎כל יום בין השעות 12:00 ‫-  23:00

 

Happy New Year באגאדיר! *

כוס שמפניה איכותית וסטייק אנטריקוט במיוחד לסילבסטר

אנטריקוט מיוחד לסילבסטר. צילום: רן הלל

אנטריקוט מיוחד לסילבסטר. צילום: רן הלל

אגאדיר פותחת את השנה האזרחית החדשה עם תפריט סילבסטר זוגי חד פעמי במחיר מיוחד של לזוג 239 ₪ ו- 129 ₪ ליחיד. התפריט כולל את המנות האהובות לצד מנות חדשות המוצעות ברשת לערב אחד בלבד, לרגל החגיגות.

הארוחה תפתח בכוס שמפנייה  ALEXANDRE BONNET פניה אלכסנדר בונה ברוט גרנד רזרב, שמפניה ללא שנת בציר, העשויה מעירוב של ענבי פינו נואר (60%), שרדונה (25%) ופינו מנייה, שמקורם באזורי הקוט דה באר, קוט דה בלאן ומונטאן דה ריינס. שמפניה אלכסנדר בונה חושפת אופי אלגנטי ומעודן, עשיר בניחוחות פירותיים ופרחוניים, טעם מלא והרמוני, מאוזן ומהוקצע ובעל סיום ארוך.

למשקה האיכותי תתלווה ארוחה בת 3 מנות עם מספר אפשרויות לבחירה:

במנה הראשונה ניתן יהיה לבחור ארטישוק יהודי, קרפציו פילה בקר עם פרמזןו בזיליקום או סיגרים מרוקאיים ביתיים עם צזיקי או טחינה.

במנה העיקרית יוצע בפעם הראשונה באגאדיר ובמיוחד לרגל השנה החדשה סטייק אנטריקוט ברוטב שמנת ופטריות עםאגאדיר צ'יפס. אופציה נוספת היא המבורגר פטריות טבעוני 200 גר עם תוספת

לסיום הארוחה ניתן יהיה לקנח עם מילפיי קרם ברולה – שכבות של בצק עלים, קרם ברולה ורוטב פירות יער או מלבי קוקוס – קרם קוקוס עשיר, אגוזי לוז מסוכרים שקדים וסירופ פטל.

גם הטבעונים יוכלו להנות מן הארוחה בסילבסטר, עם תפריט הסילבסטר לטבעונים: ארטישוק יהודי למנה הראשונה, שלישיית בייבי טבעוני עם תוספות שונות גוואקמולה, בצל מטוגן ופטריות או המבורגר פטריות טבעוני 200 גר'. לקינוח מלבי קוקוס טבעוני עשיר עם אגוזי לוז מסוכרים שקדים וסירופ פטל.

התפריט יוצע בין השעות בערב הסליבסטר עד ל02:00

ניתן לחגוג את הסילבסטר בכל סניפי הרשת בפריסה ארצית:

תל אביב: נחלת בנימין 2 4442 510 03 * נמל תל אביב התערוכה 3  4045 544 03 * אגאדיר אמבסי בן יהודה 120 טל. מסעדה: 7080 522 03

הרצליה: המנופים 9 , טלפון- 6551 951 09

ראשון לציון : לזרוב 33 טל. מסעדה: 6060 941 03

הוד השרון : דרך רמתיים 51 טל. מסעדה: 8441 744 09

אילת: קאמן 10 טל. מסעדה: 3777 633 08

חיפה : דוד פינסקי 6 טל. מסעדה: 8666 837 04

אבן יהודה: צומת בני דרור  טל. מסעדה: 1887 771 09

באר שבע: שד' בן גוריון 2, מרכז הספורט, האוניברסיטה טל. מסעדה: 1090 627 08

 

**

אל עוד מסעדות מומלצות בשרון, שנבדקו ע"י אתר התרשמות, המציעות אוכל טעים, מתאימות לכל המשפחה ופתוחות גם בסופי שבוע.

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *